Lilypie Second Birthday tickers

3 Kasım 2009 Salı

Derin ce bir soh bet

Özledim yazmayı... Hatta okumayı... Bir yanım Sezen Aksu dinlemek istiyor, uyku diye ölürken uyumak istemiyor...Diğer yanım, diğer yanım..
Kaç yanım var bilmiyorum. İçimdeki boşluk kocamanmış, kızım gelmiş dolmuş
İçimde bir yara var kanıyor, anlatamamaktan mı, anlaşılamamaktan mı, kanayan yere tuz basmaktan mı? Sürekli ve durmadan kanıyor.
Bir balık mı kayıp gitti, kaldı mı bir duvarda?
Bilmiyorum...
Doymadığım yanım, yanlış duygularla doluyor, biliyorum.
Gece korku ile uyandım, dualar okudum, kızıma baktım. Korktum, çok korktum. Sakinleştim kendi kendime, her zamanki gibi...
Hoşbulmak için gelmiştim dünyaya, hoşbulmadım...
Ne acı bir kelimeymiş bu, alınırmış belki dünya... Ben ne derin düşünürmüşüm meğer, içim bu yüzden kanarmış, geri aldım... Dünyaya kıyamadım, hoşbuldum, hem de pek hoş buldum.

4 yorum:

YOK Kİ dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
YOK Kİ dedi ki...

Merhaba,
Bebeginle yeni yasamin mutluluk dolu olsun oncelikle. Ben cok yabanciyim senin yasadigin tecrubelere, kim bilir belki de (cok yakinda) benzer seyleri hissedecegim. Ama meslegimden ve ozel ilgimden dolayi da edindigim dersi paylasmak istedim.
Bebegimin dogmasina daha var ama kendime hep hatirlatacagimi soyledigim sey su: Ne hissedersem hissedeyim sadece ben olmayacagim oyle hisseden. O yaralari hissetmek normal, iyilesecekler ve her sey cok guzel olacak.

Yeter ki sen yalniz birakma kendini, konusacak birileri olsun her zaman yaninda, icinde biriktirme sikintilarini. Elbet seni anlayan birileri olacak. Korkularinin bir an once gecmesini, en kisa zamanda uykularindan hep huzurlu kalkmani diliyorum.

bircanbircan.. dedi ki...

mersi... uzun uzun yazacagım...

bircanbircan.. dedi ki...

biraz tabii mutsuz gibi görünüyor yazılarım, genelde böyledir ama, canın patlayacak gibi olduğunda yazmak istersin, hatta duvarlara...
ondan belki böyle, ama mutluyum her anımda, kızım kucağımda, kızım omzumda, kızım gözümün önünde... Kızımla başladı hayat, kızımla mutluyum ve de kızımın babasıyla..darısı başına..