Lilypie Second Birthday tickers

26 Şubat 2009 Perşembe

Karla karışık yağmur


Rüyalar... Rüyalar...

Karla karışık yağmur ve sonrasıında. Biraz üşüten bir hava ama temiz. Bol oksijen, birazdan hazırlanıp çıkacağım. Kursuma gideceğim, bu da bir huy işte, aman bir yer dağınık kalmasın evden çıkarken. Bugün hem yatak odasına hem de senin odana yaptırdığımız dolaplar gelecek, bir aksilik olmazsa. Ev yavaş yavaş toparlanıyor. Gelişmeleri yazacağım, muhtemelen öğleden sonra.

Bu havaları yağdığı zaman çok severim, ya güneşli olacak ya yağışlı. Ne yapacağını bilmez durumdaki kapalılık boğar beni. Griler yok ya işte dünyamda, ondan belki. Fotoğraftaki miniğin yüz ifadeleri çok güzel, bu kızların hepsi aynı kız mı? Alıcı gözle bakacağım, sonra :)
Geldim, dolaplar takılıyor şu anda. Birazdan işe koyulacağım, dolapların içlerini yerleştireceğim. Bu arada yazamadığım dönemde iki oda ve koridora badana boya yapıldı, evin yarısı temizlendi, bütün dolap içleri elden geçti, şimdi sıra fazlalıkları ortadan kaldırmada.
Temizlik yapıldıktan sonra tek bir tüy görsem, canım sıkılıyor. Her yer aynı düzende ve tertipte kalsın istiyorum, bir bırakırsam ucunu ooooooo....
Kar yağıyor hâlâ, çok güzel.

Hiç yorum yok: