Lilypie Second Birthday tickers

11 Şubat 2009 Çarşamba

İsim bulmak lazım


Gözlerimden uyku akıyor, özellikle sabah uyandıktan sonra uyumamamak için direndim. Dengem alt üst olmuş durumda, gece saat 3 de bile uykum yoktu, aslında esniyorum ama yatınca bir türlü uyuyamıyorum. Bari bugün uykusuz kalayım ki, gece uykularıma dönebileyim. Dün kursuma da gidemedim, ama yarın gitmeliyim, özledim.

Birazdan çarşıya çıkacağız, dolaplar için bir kaç değişiklik var onları konuşacağız. Sonra da boya bakacağız. Hastalığım hâlâ bitmiş değil, burnum çok akıyor, burnumdan nefes alamadığım için de ağzım sürekli kuruyor. En kısa sürede iyileşirim umarım. Cumartesi günü doktor randevumuz var, şeker yüklemesi olacak.

Bugün sabah güneş vardı, içim enerji dolu. En azından yaşama enerjisi. Şimdi yürüyerek güneşin vitamininden yararlanalım. Şimdilik öpüyorum seni miniğim, gelişmelerden haberdar ederim. :)

İsmini düşünmek lazım bu arada senin...

4 yorum:

havvanur dedi ki...

geçmiş olsun arkadaşım dikkat et lütfen öle güzel anlatıonki masal gibi valla bebiş bunları bnc hissediordur ıhlamur falan iç aklımada başka bişi gelmio şeker yüklemsi çok zevklidi bi bardak suya limon ve pudra şekeri nefistii bi bardak daha yokmu demiştim bnd şeker çıkmıştı 160 falandı ama dikkat ettimdi kafana bişi takmıcan relaks olunca dogan bebek bile kolay oluyo yine çenem düştü bn kaçtım bayy dr ne dio gelince yazrsan okuruz sevgiler

Unknown dedi ki...

ultrasondaki görüntü süper, bayıldım.....

bircanbircan.. dedi ki...

Sevgili Esra,
Teşekkürler, o aslında doktorumuzdan aldığımız miniğimin videosundan bizim yakaladığımız bir an. Eşimin ellerine sağlık, o bu anı fotoğraf haline getirdi. Keyif yapar gibi çıkmış değil mi? :D Umarım yeni neslin ömür boyunca keyif yapabileceği zamanları hep olur...

İLKAY dedi ki...

Bizde henüz bir isim bulamadık. Çocuk doğacak ama hala isimsiz:)) Geçmiş olsun diyeceğim ama çokdaan geçmişdir:)